Apartment for rent: no longer available Dorpsweg in Rotterdam

  • 73 m2
  • 2 rooms
  • 25 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Rotterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Leuke woning te huur aan de populaire Dorpsweg in Rotterdam.

ALGEMEEN:

Centrale entree met trap naar de derde etage
Kelderbox

APPARTEMENT:

Het appartement beschikt over 2 slaapkamer waaronder één kleinere afmeting met kastenwand
De doucheruimte is eenvoudig maar functioneel
Apart toilet
Er zijn maarliefst 2 balkons aanwezig
De keuken is compleet met koelkast, gasfornuis en oven
De grote doorzon woonkamer kan eventueel een extra (3e) slaapkamer gerealiseerd worden, dit zal dan de huurder op eigen kosten moeten doen en uitsluitend in overleg en na goedkeuring van de verhuurder

DE ( NABIJE) OMGEVING:
Het is een cultureel actieve groene buurt met diverse eetgelegenheden, afhaalrestaurants, avondwinkels, supermarkten en het overdekte winkelcentrum Zuidplein.
Nabij zijn er voldoende maatschappelijk voorzieningen, zoals basisscholen en zorginstanties (o.a. tandartsen-, huisartsen-, verloskundige- en fysiotherapiepraktijken, apotheken en een ziekenhuis).
De woning is 5 minuten fietsen van het zuiderpark en op loopafstand van het park aan het Karel de Stouteplein en het park aan het Charloisse Hoofd, alwaar verschillende kinderspeelplaatsen, skateparken en voetbalkooitjes te vinden zijn.
Er is een divers cultureel aanbod in de buurt (Theater Zuidplein, Charlois speciaal, South Explorer, Paleis Maashaven) en in Ahoy kunt u beurzen, concerten en sportevenementen bijwonen.
Op sportief en recreatief gebied wordt er jaarlijks veel georganiseerd, zoals de Marathon van Rotterdam, die direct voorbij het appartement trekt. In het Zuiderpark zit Het Sportcampus met verschillende sport en recreatie mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID:
Zowel op de fiets als met openbaar vervoer bent u snel in het centrum. De tramhalte en bushalte bevinden zich op loopafstand van het appartement. Op de fiets bent u zowel via de Maastunnel als de Erasmusbrug in 10 á 15 minuten in het centrum.
U bent binnen 10 min. met openbaar vervoer of op de fiets bij diverse faculteiten van de Hogeschool Rotterdam en 15 min. bij de Hogeschool InHolland.
Het museum park, met alle grote musea van de stad (de Kunsthal, Booimans van Beuningen, Het Nieuwe Instituut, het Natuurmuseum) is zowel met openbaar vervoer als op de fiets 10 min, van u verwijderd.
De ring van Rotterdam, met aansluiting tot de A4, A13, A15, A16 en A20, is met de auto binnen 8 min. te bereiken.

FINANCIEEL:

- Servicekosten : € 49,50 PM
- Huurprijs exclusief gas, water en elektra
- Borg 1 maandhuur

Read more with an subscription!

General information

City Rotterdam
District/Neighbourhood: Oud Charlois
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map