Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Beethovensingel in Rotterdam

  • 78 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heerlijk wonen aan de singel! Dit sfeervol gemeubileerd 3-kamerappartement is gelegen in het gezellige Hillegersberg, aan de rand van het Lage Bergse Bos. Met 2 ruime dakterrassen kan je hier de hele dag genieten van de zon!

De locatie van de woning bevindt zich aan de charmante Van Beethovensingel nabij de winkels aan het Van Beethovenplein en de gezellige Bergse Dorpsstraat. De woning is gelegen aan het recreatiegebied rondom het Lage Bergse Bos, waar je onder andere een kinderboerderij, skiheuvel en een golfbaan vindt. Is winkelen meer jouw manier van ontspannen? Vermaak je dan in het winkelgebied rondom de Bergse Dorpsstraat en sluit af met een heerlijk hapje en bijpassend wijntje bij Gauchos aan de Plas of Wine Bar Mendoza. Tevens is de woning zeer centraal gelegen ten opzichte van (basis)scholen (waaronder de Internationale School), sportfaciliteiten, openbaar vervoer en ook de uitvalswegen (A16/A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken. Wanneer je zoekt naar een leuk en sfeervol appartement in een rustige omgeving, met stadsfaciliteiten in de buurt, dan is deze woning echt de moeite waard om te komen bekijken! In de directe omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Molenlaankwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart