Appartement huren: niet meer beschikbaar Dorpsweg in Rotterdam

  • 73 m2
  • 2 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Leuke woning te huur aan de populaire Dorpsweg in Rotterdam.

ALGEMEEN:

Centrale entree met trap naar de derde etage
Kelderbox

APPARTEMENT:

Het appartement beschikt over 2 slaapkamer waaronder één kleinere afmeting met kastenwand
De doucheruimte is eenvoudig maar functioneel
Apart toilet
Er zijn maarliefst 2 balkons aanwezig
De keuken is compleet met koelkast, gasfornuis en oven
De grote doorzon woonkamer kan eventueel een extra (3e) slaapkamer gerealiseerd worden, dit zal dan de huurder op eigen kosten moeten doen en uitsluitend in overleg en na goedkeuring van de verhuurder

DE ( NABIJE) OMGEVING:
Het is een cultureel actieve groene buurt met diverse eetgelegenheden, afhaalrestaurants, avondwinkels, supermarkten en het overdekte winkelcentrum Zuidplein.
Nabij zijn er voldoende maatschappelijk voorzieningen, zoals basisscholen en zorginstanties (o.a. tandartsen-, huisartsen-, verloskundige- en fysiotherapiepraktijken, apotheken en een ziekenhuis).
De woning is 5 minuten fietsen van het zuiderpark en op loopafstand van het park aan het Karel de Stouteplein en het park aan het Charloisse Hoofd, alwaar verschillende kinderspeelplaatsen, skateparken en voetbalkooitjes te vinden zijn.
Er is een divers cultureel aanbod in de buurt (Theater Zuidplein, Charlois speciaal, South Explorer, Paleis Maashaven) en in Ahoy kunt u beurzen, concerten en sportevenementen bijwonen.
Op sportief en recreatief gebied wordt er jaarlijks veel georganiseerd, zoals de Marathon van Rotterdam, die direct voorbij het appartement trekt. In het Zuiderpark zit Het Sportcampus met verschillende sport en recreatie mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID:
Zowel op de fiets als met openbaar vervoer bent u snel in het centrum. De tramhalte en bushalte bevinden zich op loopafstand van het appartement. Op de fiets bent u zowel via de Maastunnel als de Erasmusbrug in 10 á 15 minuten in het centrum.
U bent binnen 10 min. met openbaar vervoer of op de fiets bij diverse faculteiten van de Hogeschool Rotterdam en 15 min. bij de Hogeschool InHolland.
Het museum park, met alle grote musea van de stad (de Kunsthal, Booimans van Beuningen, Het Nieuwe Instituut, het Natuurmuseum) is zowel met openbaar vervoer als op de fiets 10 min, van u verwijderd.
De ring van Rotterdam, met aansluiting tot de A4, A13, A15, A16 en A20, is met de auto binnen 8 min. te bereiken.

FINANCIEEL:

- Servicekosten : € 49,50 PM
- Huurprijs exclusief gas, water en elektra
- Borg 1 maandhuur

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oud Charlois
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart