Appartement huren: niet meer beschikbaar Hogenbanweg in Rotterdam

  • 54 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Woningdelers opgelet!!

Geheel gerenoveerde en gemeubileerde woning uitermate geschikt om gedeeld te worden door maximaal 3 studenten of young professionals.
De Hogenbanweg ligt in Rotterdam West in de wijk Oud-Mathenesse. De Hogenbanweg ligt op slechts 15 minuten fietsen van de Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC. Ook ben je op de fiets binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Rotterdam. Rotterdam West is een wijk waar veel levendigheid is. Veel studenten en young professionals trekken naar dit gebied door de goede bereikbaarheid van het centrum. Ook de openbaar vervoer voorzieningen zijn erg goed. Binnen loopafstand is er een tramhalte bereikbaar. Tevens zijn er op loopafstand diverse winkels te bereiken.

Het appartement is gelegen op de 2e etage van een portiekflat. De woning is onlangs geheel opgeknapt en ingericht. Er zijn 3 verschillende kamers met elk een unieke stijl. Elke kamer beschikt over een 2-persoons box spring en een gezellige zithoek. De nieuwe badkamer heeft een douche en wastafel meubel.

Het appartement is geheel gemeubileerd, je hoeft alleen je kleding en laptop mee te nemen!

Financieel:
Huur: € 1390,-
Meubilering: € 115,-
Servicekosten: € 49,50
Dubbel set beddengoed (lakenpakketten) : eenmalige aanschafprijs € 50 per persoon

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oud Mathenesse
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart