Appartement huren: niet meer beschikbaar Pleinweg in Rotterdam

  • 67 m2
  • 3 kamers
  • 11 Per direct
  • 21 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Intern verbouwd! pleinweg is een mooie en fijn 3 kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van een centraal gelegen appartementencomplex dichtbij het kloppend hart van zuid.

- 67 m2
- 2 slp kmr(s)
- balkon
- per direct beschikbaar

Alle woon- en slaapkamers, keuken en hal zijn voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking en een keurige laminaatvloer. De woning is geheel voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing. De inbouwkeuken heeft een luxe uitstraling en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Het stijlvolle douchepaneel in de badkamer zorgt voor een ultieme wellness-ervaring. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

Het appartement heeft een gunstige ligging dichtbij het levendige hart van Zuid, waar op dit moment volop in geïnvesteerd wordt. Tram- en bushalte en buurtwinkels bevinden zich op loopafstand. De toegang tot de Maastunnel en het winkelcentrum Zuidplein zijn verbonden met de Pleinweg

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Tarwewijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart