Berekent AppartementenRotterdam makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementRotterdam is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementRotterdam bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Rotterdam vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Rotterdam. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Rotterdam. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Rotterdam, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Rotterdam, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Rotterdam. Op www.appartementrotterdam.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementRotterdam of te reageren op een advertentie van een Appartement in Rotterdam.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Rotterdam, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Rotterdam kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementRotterdam raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen