Appartement huren: niet meer beschikbaar Van der Horststraat in Rotterdam

  • 62 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur: gestoffeerd appartement aan Van der Horststraat, Rotterdam (62m²)

Het appartement is gelegen in de wijk Blijdorp dat zich met haar beschermd stadsgezicht kenmerkt door het vele groen, statige singels, het Vroesenpark, diergaarde Blijdorp en rustige straten.
Op de Statenweg en op Stadhoudersplein zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar in de buurt ook diverse gezellige eet- en drinkgelegenheden. Daarnaast zit je met de auto snel op de A13 en A20, loop je in enkele minuten naar Metrostation Blijdorp en fiets in 10 minuten naar het het CS en het centrum.

Het complex waar het appartement zich in bevindt is ontworpen door de architect Jo van den Broek en werd in 1934 gebouwd in de Nieuw Zakelijke stijl. Van den Broek ontwierp de huizen onder het motto ‘licht, lucht en ruimte’.

Indeling:
Begane grond: Op straatniveau vindt u de entree met bellentableau en brievenbussen. Na de entree trap omhoog naar tweede etage.
Tweede etage: voordeur, hal met hang en legkasten en meterkast. Toegang tot de woonkamer met grote ramen en daardoor veel licht. De woonkamer biedt toegang tot de keuken en balkon. Aan de achterzijde van het appartement vindt u de grootste slaapkamer. Aan de voorkant een kleiner met toegang tot de badkamer met ligbad/whirlpool, toilet, wastafel en douche.

Tevens beschikt het appartement over een ruime berging en toegang tot de gezamenlijke tuin in het midden van het complex.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: €10500 per maand exclusief
- Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen, internet/TV, gemeentelijke belastingen
- Tweede slaapkamer dient tevens als toegang badkamer
- Monumentaal pand
- Gestoffeerde woning
- Gezamenlijke tuin
- Ruime berging beschikbaar
- Parkeren middels parkeervergunning

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart