Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Vollenhovenstraat in Rotterdam

  • 48 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • 27 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een mooi gemeubileerd CITY LOFT appartement gelegen op de 9e verdieping met veel lichtinval gelegen in het historische Scheepvaartkwartier!

Winkels voor de dagelijkse boodschappen, vele uitstekende restaurants zoals 'de Ballentent', 'La Pizza', tot aan twee Michelin Sterrenrestaurants 'Parkheuvel', de Markthal en 'Wereldmuseum' zijn binnen handbereik. Alle hotspots zijn dichtbij en ook makkelijk met het OV en Watertaxi te bereiken.

Door de vorm en indeling heeft dit loft apartment van ca. 50m2 veel lichtinval door de 3 openslaande deuren met Frans balkon, een ruimtelijk indeling en is van alle gemakken voorzien en modern en strak afgewerkt; een modern open keuken voorzien van diverse apparatuur, een moderne badkamer, apart toilet, een inpandige bergruimte en een prachtig uitzicht.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvend/informatief karakter en dienen uitsluitend te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bezichtiging. Omschrijvingen, meubels, foto’s en eventueel vermelde afmetingen zijn globaal en indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart