Appartement huren: niet meer beschikbaar Maashavenweg in Rotterdam

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur: 2 slaapkamer appartement aan de Maashavenweg, Rotterdam 93m²

Over de buurt:
Dit appartement is gelegen in het net opgeleverde wooncomplex De Groene Kaap. Het complex kenmerkt zich door 4 woontorens die met elkaar verbonden zijn door bruggen, hoven en een riante daktuin met weelderig tuinlandschap. Het schiereiland Katendrecht is een bijzonder aantrekkelijk woon-, werk- en winkelgebied. Het wordt door middel van de Rijnhavenbrug, loopbrug, geïntegreerd met het stadscentrum van Rotterdam met z'n theaters, kantoren en horecagelegenheden op de Wilhelminapier, waaronder Hotel New York en het Luxor theater.

Prima bereikbaar per auto, openbaarvervoer, te voet of fiets. Door de goede verbinding via openbaar vervoer staat u binnen enkele haltes in het centrum van Rotterdam. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, de Fenix Food Factory en het Deliplein liggen binnen handbereik. Zo ook de basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, speeltuinen, grasvelden, openbaar vervoer, cafés, restaurants, de ss Rotterdam en een gezondheidscentrum.

Over het appartement:
Gelegen op de 10e etage te bereiken via lift of trap. Bij binnenkomst de gang in L vorm met meterkasten, apart toilet en aan de rechterkant een riante woonkamer. daarna een slaapkamer met toegang tot het balkon, de badkamer met ligbad en inloopdoucht, wasruimte en de tweede slaapkamer. Vanuit de woning is er uitzicht over 3 zijden van Rotterdam. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer met betonlook.
Tevens beschikt het appartement over een aparte berging en parkeerplaats in de inpandige garage (verplichte afname).

Voorwaarden:
- verplichte afname parkeerplaats a €100 per maand
- beschikbaar: per direct
- borg: in overleg, minimaal 1 maand
- niet roken
- huisdieren in overleg
- huurprijs exclusief nutsvoorzieningen, internet /TV, gemeentelijke belastingen en servicekosten
- servicekosten: €50 per maand
- bouwjaar: 2020/2021

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Katendrecht
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart