Appartement huren: niet meer beschikbaar Djeddalaan in Rotterdam

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim 3-kamerappartement op de 4e (top-)vedieping in Rotterdam Alexander te huur. Op loopafstand van winkelcentrum "Alexandrium", openbaar vervoer (trein, bus, metro) en nabij uitvalswegen A16/A20.

4e verdieping:
Entree, hal, meterkast, toiletruimte met fonteintje en toegang tot de diverse vertrekken. Vanuit de hal toegang tot de grote woonkamer met zijraam en deur naar het balkon met ligging op het Westen. De halfopen keuken is geplaatst in hoekopstelling, is voorzien van diverse inbouwapparatuur, heeft voldoende bergruimte middels de onder- en bovenkasten en een provisiekast met mechanische ventilatie. De twee slaapkamers zijn ruim van opzet, waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een zijraam. De badkamer is douche, wastafel met spiegelmeubel, radiator voor de handdoeken en aansluiting voor de wasmachine en droger. Gehele woning voorzien van dubbel glas en houten vloer.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oosterflank
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart