Appartement huren: niet meer beschikbaar Oostvoornsestraat in Rotterdam

  • 52 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze fantastische woning is recentelijk gerenoveerd. De woning heeft een optimale ligging in hartje Rotterdam-Zuid. In de directe nabijheid is het openbaar vervoer en ook de diverse (dag)winkels zijn te vinden in de buurt.

Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en beschikt o.a. over een nieuwe keuken en een recentelijk gerenoveerde badkamer. Aan beide kanten is er een balkon zodat u de hele dag kunt genieten van de zon. Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oud Charlois
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart