Appartement huren: niet meer beschikbaar De Savornin Lohmanlaan in Rotterdam

  • 95 m2
  • 3 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per medio Augustus komt voor de verhuur beschikbaar deze fijne en volledig gemeubileerde dubbele bovenwoning met 1 slaapkamer aan de Savornin Lohmanlaan centraal gelegen in de populaire wijk Bergpolder.
In Bergpolder woont men dichtbij alle voorzieningen die de stad Rotterdam rijk is, toch geniet men ook van het vele groen en de rust.
Alle voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken; diverse winkels aan het Eudokiaplein of Stadhoudersplein, diergaarde Blijdorp en Vroesenpark bevinden zich op fietsafstand, openbaar vervoer op loopafstand (tramhalte Schieweg en treinstation Rotterdam Centraal) en diverse uitvalswegen zijn in de nabije omgeving gesitueerd.

Het appartement is gelegen op de 2e en 3e verdieping welke middels een gedeelde opgang te bereiken is.

Op de 2e verdieping is de enorm ruime woonruimte gelegen welke is verdeeld in een ruime zithoek aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde van de woning. Aan de achterzijde is tevens een fijn balkon gelegen.
Ook zijn middels een kleine hal de aparte keuken en separaat toilet te bereiken.
De keuken is voorzien van alle gemakken.

Ook is vanuit de woonkamer een kleinere werk/studeerkamer en bergruimte te betreden.

Middels een open wentel trap in de woonkamer is de bovengelegen verdieping bereikbaar waar zowel de ruime en lichte slaapkamer, de wasruimte en ook de badkamer te vinden zijn.
De badkamer is voorzien van een douche in bad en wastafel met meubel.

Ook vanuit de slaapkamer is een ruim en fijn balkon te bereiken welke tot in de late zomeruren u laat genieten van de zon.

De slaapkamer is tevens voorzien van een airconditioning wat in de huidige hete zomers zeker geen overbodige luxe meer is!

Heeft u interesse in deze woning neem dan direct contact met ons op om de specificaties en bezichtigingsmogelijkheden te bespreken!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Bergpolder
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart