Appartement huren: niet meer beschikbaar Flakkeesestraat in Rotterdam

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen in Rotterdam ligt dit prachtige 3-kamer appartement in de Flakkeesestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 85 m2, is gebouwd in 1939 en heeft een energielabel G.
Leuk wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Flakkeesestraat is gelegen in de buurt Carnisse. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.
Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Prijs is exclusief €25,- servicekosten

Let op: voor dit appartement is een huisvestingsvergunning vereist

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Carnisse
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart