Appartement huren: niet meer beschikbaar Schalkeroord in Rotterdam

  • 68 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Leuk 3/4-kamer appartement op de 4e verdieping in het appartementencomplex in IJsselmonde, deze wijk staat bekend om zijn centrale ligging. In de nabije omgeving zijn verschillende soorten scholen, openbaar vervoer (tram en bus) op loopafstand, uitvalswegen, speeltuinen en het overdekte winkelcentrum “Keizerswaard” te vinden.

Indeling
Begane grond
Entree via het portiek voorzien van bellentableau, brievenbussen en toegang tot de kelderbergingen.

4e Verdieping
Hal met vaste kast en meterkast, tevens biedt deze hal toegang tot de slaapkamers, de keuken, het toilet en de woonkamer.

De toiletruimte is voor de helft betegeld in het wit en is voorzien van een closet en fonteintje.

De royale doorgebroken woonkamer beschikt aan zowel de voor als achterzijde over grote raam partijen waardoor u altijd veel licht heeft in de woon- en eetkamer. De kamer is netjes afgewerkt en heeft een mooie tijdloze vloer die overal bij past. Via een deur is er toegang tot een balkon die op het noordoosten gelegen is. Hier kunt u lekker zitten in de warme zomermaanden om te genieten van het lekkere weer.

De mooie afgesloten inbouwkeuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met zwart stenen blad. Er is gebruik gemaakt van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductie kookplaat met RVS afzuigkap en een koel/vriescombinatie. Via een deur is er toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. Beide kamers beschikken over dezelfde vloer als in de rest van de woning. Ook hier zijn grote ramen die voor veel lichtinval zorgen.

De fijne badkamer is grotendeels betegeld en is voorzien van een douchegedeelte en een wastafel met spiegel. Ook bevindt de wasmachine aansluiting zich hier. Door het raam is er een fijne natuurlijke lichtinval aanwezig.

Huurcondities
• Huurtermijn: minimaal één jaar;
• Inkomenseis: is 3 keer de maandhuur bruto;
• Huuringang: per direct;
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
• Waarborgsom: in overleg, minimaal één maand huur;

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Groot IJsselmonde
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart