Appartement huren: niet meer beschikbaar Kleiweg in Rotterdam

  • 91 m2
  • 4 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur: 5 kamer appartement met 3 slaapkamers aan de Kleiweg, Rotterdam.

Hillegersberg-Zuid is net buiten de ring gelegen in een water- en lommerrijk gebied en hierdoor een rustige en kindvriendelijke buurt. Er zijn verschillende leuke winkels en horecagelegenheden aan de Kleiweg en de Straatweg. Ook scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten, supermarkten, een zwembad en kinderboerderij liggen in de directe omgeving. Plaswijckpark, het Prinsenmolenpark, de natuurgebieden rondom de Bergse Plassen of de recreatiegebieden rondom de Rotte en het Bergse bos zijn binnen handbereik. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad (15 minuten fietsen), het openbaar vervoer (tram-en bus verbinding of de metrohalte Melanchtonweg) en de uitvalswegen (A20 en A13).

Indeling:
Begane grond: deurbel, brievenbus en trapopgang naar tweede etage.
Tweede etage: hal, toilet, slaapkamer en toegang tot de woonkamer met openkeuken en openslaande deuren naar het terras gelegen op het Noorden.
Derde etage: slaapkamer en derde slaapkamer met aangrenzende open badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en wasmachine/droger aansluiting.

Voorwaarden/bijzonderheden:
- Per direct te huur
- Borg in overleg; minimaal 1 maand
- Niet geschikt voor woningdelers
- Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen
- Parkeren middels parkeervergunning

Alhoewel wij ons best doen u op correcte wijze te informeren kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Hillegersberg Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart