Appartement huren: niet meer beschikbaar Slaghekstraat in Rotterdam

  • 96 m2
  • 5 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

TE HUUR: Unieke woning in Rotterdam! LET OP: DEZE WONING IS ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR EEN 2-PERSOONS HUISHOUDEN OF EEN GEZIN

Een mooi gestoffeerd 5-kamer appartement gelegen aan de slaghekstraat in Rotterdam. Het ruime appartement van ongeveer 96m2 is verdeeld over 2 woonverdiepingen.

Wijk:
Hillesluis kenmerkt zich door smalle en dichtbebouwde straten, afgewisseld met groene zones.
Er valt genoeg te beleven in deze wijk. Een breed scala aan winkelvoorzieningen alsook diverse scholen en kinderopvang bevinden zich in de directe omgeving. Dwars door Hillesluis, loopt de levendige Winkelboulevard Zuid, welke zich mag rekenen tot de beste winkelstraten van Rotterdam. Daarnaast bevindt zich op loopafstand Stadion De Kuip, Pathé bioscoop en de leukste markt van Rotterdam: Het Afrikaanderplein. Mocht u de drukte van het bruisende stadscentrum willen opzoeken, dan staat u met diverse openbaar vervoer in ''no time'' op de Coolsingel. Tevens heeft de watertaxi nabij gelegen van de woning een stopplaats.

Belangrijk:
€25,00 service kosten p.m.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Hillesluis
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart