Appartement huren: niet meer beschikbaar Nico Koomanskade in Rotterdam

  • 81 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Unieke kans! Tijdelijk te huur op Katendrecht, oftewel ‘De Kaap’.

De Kaap is een voormalige zeemansbuurt en heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor deze buurt hip & happening is. Door de populariteit vestigen steeds meer (creatieve) ondernemers zich op dit schiereiland waardoor er van alles te vinden is. Het wemelt er dan ook van leuke restaurants, ijssalons en barretjes waardoor je volop op culinair gebied kunt genieten.

De industriële Fenixloods vormt de nieuwe entree van Katendrecht. Vanaf de Wilhelmina pier brengt de Rijnhavenbrug je naar de kade, langs de Fenixloods, naar het Deliplein. Het kloppende hart van de Kaap met restaurants, theater, cafés en bijzondere shops.
Dat maakt Katendrecht een echte droombestemming voor foodlovers!
Het Deliplein is een leuke plek met vele opties voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, diner of avondje uit. Het stadscentrum is binnen handbereik: met het openbaar vervoer en met de fiets (10 minuten). Katendrecht is ook een buurt met sportvelden en parken. Met de watertaxi voor de deur bereik je de stad super gemakkelijk. Een hapje eten in de omgeving is ook een absolute aanrader. Als dat geen unieke kans is!

Dit appartement is gelegen op de 6e woonlaag in het project Fenix 1. Bij binnenkomst in de woonkamer met aangrenzend terras, trekt het vergezicht over de Maashaven en het zuidelijk deel van de stad Rotterdam en verre omgeving direct je aandacht.
Het appartement is volledig gemeubileerd en ideaal voor iemand alléén of een koppel.

Begane grond: Via de representatieve centrale entree te bereiken vanaf de Veerlaan(straatkant) of Nico Koomanskade ( autovrije kade) komt u in de hal waarbij u zult zien dat de rauwheid van de voormalige Fenixloodsen zijn behouden. De bestaande bouw en de nieuwbouw bovenop de loodsen zijn elkaar gaan versterken en de karakteristieke industriële kenmerken worden optimaal benut.
De hal is voorzien van brievenbussen, bellentableau’ s uitgerust met videofoon, 4 glazen liften en 2 trappenhuizen. Verder beschikt het gebouw ook over twee fietsenstallingen, waarvan één fietsenstalling ook een scooterlift heeft.

ALGEMENE INFO:
- Huurprijs € 1.695,- p/maand
- De huurprijs is exclusief € 100,-- voorschot p/m voor energiekosten (Elektriciteit, stadsverwarming en warm water middels stadsvoorziening)
- Tijdelijk beschikbaar voor een periode van 3 tot 4 maanden
- Ingang huurperiode in overleg
- Minimale huurperiode 2 maanden
- Volledig gemeubileerd
- Waarborg gelijk aan 1 maand huur
- Parkeer abonnement voor de inpandige garage € 175 p/maand
- Borg parkeerkaart € 150
- Roken in de woning is niet toegestaan
- Huisdieren niet toegestaan

Voor meer informatie kunt u van maandag t/m vrijdag van 09.00H tot 18.00H contact opnemen via tel.nr. 078 7853210 of mail naar info@tretze.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Katendrecht
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart