Appartement huren: niet meer beschikbaar Hoge Boezem in Rotterdam

  • 84 m2
  • 2 kamers
  • 04 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Niet geschikt voor Studenten!

** LET OP ;
Voor deze woning geld een inkomens eis van minimaal 4 keer de maandhuur bruto als salaris vanuit een vast contract.

Dit ruime appartement is gelegen in Kralingen en heeft een oppervlakte van 104 m². De woning is voorzien van twee slaapkamers, balkon, royale woonkamer met open keuken en luxe NIEUWE badkamer.

De woning wordt kaal opgeleverd.

Entree
Je komt de woning binnen in de hal, vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken in de woning.

Woonkamer
Riante woonkamer met open keuken en grote raampartijen. Hierdoor heb je een heerlijke woonkamer met veel natuurlijk licht.

Keuken
De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder:
– afzuigkap
– gasfornuis
– vaatwasser
– koel/vriescombinatie
– combimagnetron

Badkamer en toilet
Luxe NIEUWE badkamer met douche met glazen wand, ligbad en dubbele wastafel. De badkamer heeft deze luxe uitstraling doordat het sanitair nieuw is, de vloer is betegeld met lichtgrijze tegels en de muur is helemaal betegeld met glanzend witte tegels.

Buitenruimte
De woning is voorzien van een fijn balkon, via de woonkamer heb je toegang tot het balkon.

De woning beschikt over een extra berging, gelegen op de begane grond van het complex.

De parkeerplaats moet worden afgenomen voor een bedrag van €93,60 per maand.

Boezemstaete
Deze woning is onderdeel van het complex Boezemstaete. Het complex is in 2004 gebouwd, waardoor de woning uitstekend geïsoleerd is. Er zit een lift in het complex, altijd fijn voor zware boodschappen!

Voorzieningen in overvloed
Boezemstaete is gelegen in het oosten van de wijk Kralingen. Hier is aan voorzieningen geen gebrek! Er is een groot aanbod aan restaurants, winkels, supermarkten, medische zorg en scholen. Ook het zwembad ligt op loopafstand. Heb je behoefte aan nog meer voorzieningen? Dan ben je op de fiets binnen 5 minuten in het centrum van Rotterdam.

Bereikbaarheid
Doordat de woning haast in het centrum ligt, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Zo loop je in twee minuten de tram en metro van Oostplein in. Als je met de trein wil, kan je op de metro stappen naar Rotterdam Centraal toe, maar fietsen kan natuurlijk ook. Het is enkel 9 minuten fietsen naar Rotterdam Centraal!

Groen in de omgeving
Aan de hoeveelheid groen in de omgeving is niet direct te zien dat je haast in het centrum van Rotterdam woont. Zo loopt de rivier de Boezem voor het complex langs en heb je uitzicht op de prachtige bomenpartij langs deze rivier. Wil je even uitwaaien? Dan kan je ervoor kiezen om in ongeveer 9 minuten naar de Nieuwe Maas te lopen of in 2 minuutjes te fietsen. Hier kan je onder anderen genieten van het uitzicht op de Willemsbrug en de architectuur van het Noordereiland aan de overkant.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not available for students!!

** PAY ATTENTION ;
An income requirement of at least 4 times the gross monthly rent applies for this house as salary from a permanent contract.

This spacious apartment is located in Kralingen and has an area of ​​104 m². The house has two bedrooms, balcony, spacious living room with open kitchen and luxurious NEW bathroom.

Entrance
You enter the house in the hall, from here you have access to all rooms in the house.

Living room
Spacious living room with open kitchen and large windows. This gives you a lovely living room with lots of natural light.

kitchen
The open kitchen is equipped with built-in appliances, including:
- extractor hood
- Stove
- dishwasher
- refrigirator with freezer
– combi microwave

Bathroom and toilet
Luxurious NEW bathroom with glass wall shower, bathtub and double sink. The bathroom has this luxurious look because the sanitary facilities are new, the floor is tiled with light gray tiles and the wall is fully tiled with glossy white tiles.

outdoor space
The house has a nice balcony, through the living room you have access to the balcony.

The house has an extra storage room, located on the ground floor of the complex.

With renting this property the parking should be purchased for an amount of €93,60

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Kralingen West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart