Appartement huren: niet meer beschikbaar Marinestraat in Rotterdam

  • 74 m2
  • 3 kamers
  • 30 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per december is dit heerlijke appartement aan de Marinestraat beschikbaar voor de verhuur.
Het appartement is gelegen op het Noordereiland. Het Noordereiland is bereikbaar via de Koninginnenbrug naar de Kop van Zuid en via de Willemsbrug naar het centrum van Rotterdam met alle denkbare stadsvoorzieningen. In de directe omgeving vind je naast diverse winkels, tal van horeca-voorzieningen, alles in een typische sfeer die kenmerkend is voor het eiland!

Dit nette en gestoffeerde appartment is ideaal voor een startend stel waar de woning voorzien is van 1 ruime slaapkamer en 1 studeerkamer.

Vanuit het portiek is middels een trapopgang het appartement op de 3e etage te bereiken. Vanaf de entree is de ruime hal te betreden welke toegang geeft tot alle vertrekken.

De ruime en lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft tevens toegang tot de aangrenzende ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartment.

Vanuit de hal zijn tevens een kleinere studeerkamer, toilet en nette badkamer te bereiken.

De keuken welke aan de achterzijde van het appartment is gelegen is voorzien van veel kastruimte en geeft tevens toegang tot het fijne balkon.

Om in aanmerking te komen voor dit appartement wordt er gewerkt met ene inkomensnorm welke ligt op een inkomen van minimaal 3,5 keer de maandhuur als bruto salaris.

Tevens wordt gewerkt met tijdelijke huurovereenkomsten van maximaal 24 maanden.

Interesse in dit leuke appartement op een top locatie? Neem dan contact op met Tweelwonen Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken.

-------------------------------------

This lovely apartment on the Marinestraat will be available for rent from December.
The apartment is located on the Noordereiland. The Noordereiland is accessible via the Koninginnenbrug to the Kop van Zuid and via the Willemsbrug to the center of Rotterdam with all conceivable city facilities. In the immediate vicinity, in addition to various shops, you will find numerous catering facilities, all in a typical atmosphere that is characteristic of the island!

This neat and furnished apartment is ideal for a starting couple where the house has 1 spacious bedroom and 1 study.

The apartment on the 3rd floor can be reached from the porch via a staircase. From the entrance you can enter the spacious hall which gives access to all rooms.

The spacious and bright living room is located at the front and also gives access to the adjacent spacious bedroom at the rear of the apartment.

From the hall you can also reach a smaller study, toilet and neat bathroom.

The kitchen which is located at the rear of the apartment has plenty of cupboard space and also gives access to the nice balcony.

To qualify for this apartment, we work with an income standard which is an income of at least 3.5 times the monthly rent as gross salary.

We also work with temporary lease agreements of a maximum of 24 months.

Interested in this nice apartment in a top location? Then contact Tweelwonen Rotterdam to discuss the possibilities.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Noordereiland
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart