Appartement huren: niet meer beschikbaar Sleephellingstraat in Rotterdam

  • 65 m2
  • 2 kamers
  • 30 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

* Shortstay - 3 maanden verhuur - 3 months rental.

Voor de periode van maximaal 3 maanden komt beschikbaar voor de verhuur een volledig gemeubileerd 2 kamer appartment met fantastisch uitzicht op de Maas gelegen aan de Sleephellingstraat op het populaire Noordereiland.

Doordat het Noordereiland wordt omringd door de Nieuwe Maas aan de noordkant en de Koningshaven aan de zuidkant, is de ligging uniek te noemen.
De buurt kent een gemoedelijke, dorpse sfeer terwijl je toch midden in de stad woont!
Door de verbinding met de Erasmusbrug en de Willemsbrug bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum en bezoek je makkelijk alle populaire plekken.
De Witte de Withstraat, Oude Haven en Pannekoekstraat zijn o.a. voorzien van verschillende leuke hotspots maar ook de Kop van Zuid en Katendrecht, met haar Fenix Food Factory en Foodhallen, liggen in de directe omgeving waar je kunt genieten van culinaire of recreatieve uitstapjes. Op het Noordereiland zijn ook twee opstapplaatsen voor de watertaxi en is voor de deur van dit appartement een bushalte te vinden.

Middels het portiek is via de gezamenlijke trapopgang op de 2e etage het appartment bereikbaar.
De hal van het appartement geeft toegang tot alle vertrekken en is aan de voorzijde van het appartement de ruime en lichte woonkamer gelegen. De woonkamer biedt een fantastisch uitzicht op rivier de Maas.

De ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is voorzien van ruime kastenwand.

De keuken is tevens gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van alle hedendaagse gemakken en inbouw apparatuur. Ook geeft de keuken toegang tot een klein balkon.

De luxe badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, wastafel met meubel, handdoeken radiator en toilet.

Bent u op zoek naar een tijdelijk verblijf van 3 maanden op een fantastische locatie op het Noordereiland?
Neem dan contact op met Tweelwonen Rotterdam om de specificaties en mogelijkheden van huur met onze makelaars te bespreken.

_________________________

For the period of a maximum of 3 months, a fully furnished 2 room apartment with fantastic views of the Maas located on Sleephellingstraat on the popular Noordereiland will be available for rent.

Because the Noordereiland is surrounded by the Nieuwe Maas on the north side and Koningshaven on the south side, the location is unique.
The neighborhood has a friendly, village atmosphere while still living in the middle of the city!
Thanks to the connection with the Erasmus Bridge and the Willems Bridge you can reach the bustling city center in no time and you can easily visit all the popular places.
De Witte de Withstraat, Oude Haven and Pannekoekstraat are equipped with various nice hotspots, but the Kop van Zuid and Katendrecht, with its Fenix ​​Food Factory and Foodhallen, are also in the immediate vicinity where you can enjoy culinary or recreational trips. There are also two boarding places for the water taxi on Noordereiland and there is a bus stop in front of this apartment.

Through the portico the apartment is accessible via the common staircase on the 2nd floor.
The hall of the apartment gives access to all rooms and is the spacious and bright living room at the front of the apartment. The living room offers a fantastic view of the Maas river.

The spacious bedroom at the rear of the house has a large wardrobe.

The kitchen is also located at the rear of the house and is equipped with all modern conveniences and appliances. The kitchen also gives access to a small balcony.

The luxury bathroom has a large walk-in shower, washbasin with furniture, towel radiator and toilet.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Noordereiland
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart