Appartement huren: niet meer beschikbaar Bergweg in Rotterdam

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 juli komt voor de verhuur beschikbaar een ruim begane grond appartement met tuin aan de Bergweg 58C gelegen in het Liskwartier.

Het Liskwartier is erg geliefd en kenmerkt zich door vele lanen, singels en karakteristieke oude panden. Het is er fijn wonen en de stedelijke voorzieningen zijn zeer makkelijk te bereiken. Zo is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A13 en A20), het openbaar vervoer ( Centraal Station op ca.10 minuten fietsen) en het bruisende stadscentrum.
Ook bevinden zich diverse supermarkten, speciaalzaken en avondwinkels in de directe omgeving. Het populaire Vroesenpark en het Kralingse bos en de Plas zijn in de buurt gelegen voor een gezellige picknick, wandeling of sportieve activiteiten.

Het appartment is voorzien van een ruime woonkamer met een en-suite voorkamer welke momenteel gebruikt worde als extra slaapkamer.
Aan de achterzijde is andere slaapkamer gelegen.

Vanuit de hal is het toilet en de aparte keuken te bereiken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en geeft toegang tot de doucheruimte, de wasruimte en naar de ruime achtertuin.

Momenteel wordt de woning door 2 delende huurders bewoond dus dit kan ook een mogelijkheid zijn voor nieuwe bewoning.

Voor een stel wat zelf de handen uit de mouwen wilt steken in het opknappen qua schilderwerk en tuin etc zal dit een hele interessante woning zijn waar je op deze locatie dan een ruime 90m2 + woning met enorme achtertuin voor terug krijgt.

Neem bij interesse eerst contact op met Tweelwonen voor het plannen van een bezichtigingsafspraak!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oude Noorden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart