Appartement huren: niet meer beschikbaar Lombardkade in Rotterdam

  • 70 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Altijd al in hartje Rotterdam willen wonen? Lees dan snel verder!

Wij krijgen een prachtig 3-kamer appartement aan de Lombardkade, midden in het centrum. Het appartement heeft een oppervlakte van 70m2 is compleet gerenoveerd en uitermate geschikt voor een werkend stel of werkende delers. Daarnaast is het appartement stijlvol gemeubileerd, waardoor je het zo kunt betrekken!

Ook de bereikbaarheid van de woning is super. Op loopafstand liggen diverse supermarkten, andere winkels, restaurants en bars. Met 5 minuten fietsen ben je al bij Rotterdam Centraal en met 10 minuten bij het Erasmus MC.

Indeling: Het appartement is gelegen op de begane grond. De ruime woonkamer met veel lichtinval grenst aan de keuken. Wanneer je verder loopt kom je bij de twee grote slaapkamers terecht en de badkamer. Het toilet is gescheiden van de badkamer.

Omgeving: Dit appartement ligt midden in het centrum. Met de vele restaurants, cafés, en bezienswaardigheden is de buurt zeer levendig. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid voor de deur. Let op: je dient hiervoor wel aan parkeervergunning aan te vragen.

• De huurprijs bedraagt €1570,- per maand inclusief gas, water en licht.

Ben je al enthousiast? En wil jij als één van de eerste bezichtigen? Neem direct contact met ons op en wij houden je graag op de hoogte.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Rubroek
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart